Robert Negoiță, invitație către Nicușor Dan în zona retrocedată din IOR: dezbaterea ar avea loc astăzi

Robert Negoiță a transmis în cursul zilei de miercuri o scrisoare deschisă către Primarul General al Capitalei prin care îl invită astăzi în zona retrocedată din parcul IOR pentru o dezbatere.

Dezbatere publică între Robert Negoiță și Nicușor Dan în privința terenurilor retrocedate din IOR

Astfel, cei doi se vor vedea față în față într-o dezbatere publică, de la orele 17:00, alături de cetățenii din Sectorul 3. În urma acestei întâlniri se va lua o decizie mult așteptată cu privire la contestarea în instanță a dispoziție de retrocedare.

,,Mă adresez dvs pe această cale, în speranța că, măcar în al doisprezecelea ceas, veți auzi strigătul disperat al comunității noastre, a Sectorului 3, o componentă semnificativă a orașului pe care îl conduceți, pentru salvarea terenului retrocedat ILEGAL din Parcul IOR.

În acest sens, vă aștept mâine, 31.08.2023, la ora 17:00, la intrarea în Parcul IOR dinspre Biserica Maramureșeană, alături de cetățenii Sectorului 3 ca să ne spuneți concluziile analizei dvs și decizia pe care o luați referitoare la calea pe care o alegeți: alături de noi pentru a reîntregi Parcul IOR sau alături de interesele josnice ale celor care vor să ne prădeze de o parte din cel mai frumos parc din capitală. În speranța că interesul comunității va cântări mai greu în prioritățile dvs, aștept cu nerăbare să ne vedem mâine”, arată scrisoarea lui Robert Negoiță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati