Robert Negoiţă nu mai candidează la alegerile locale din partea PSD: „Epoca Dragnea a fost o tragedie pentru cel mai mare partid din România”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că după aproape 20 de ani de carieră politică o apucă pe un drum separat de cel al PSD şi nu va candida din partea acestui partid la alegerile locale.

Negoiţă si-a motivat decizia prin dezamăgirile pe care le-a avut în partid în ultimii cinci ani.

Primarul sectorului 3 arată cu degetul spre Liviu Dragnea, pe care-l acuză că a anumit în conducerea partidului diverşi apropiaţi de-ai săi, „nulităţi” al căror singur merit a fost acela „de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda Stăpânului”.

Negoiţă este de părere că propunerea Vioricăi Dăncilă la funcţia de preşedinte al României a fost o greşeală majoră a partidului din care a făcut parte.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda “Stăpânului”.”

Sursa: romaniatv.net

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati