Robert Negoiță promite finalizarea noului regulament privind parcările din Sectorul 3

Primarul reales al Sectorului 3, Robert Negoiță, spune că de îndată ce procedurile aferente alegerilor locale vor fi finalizate și își va prelua mandatul, se va da startul discuțiilor publice pentru noul regulament de atribuire a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3.

„Așa cum am discutat, unul dintre lucrurile pe care trebuie să le soluționăm, cât mai repede, este îmbunătățirea regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reședință. Ca mai apoi să trecem la atribuirea efectivă a locurilor libere. Calendarul inițial a fost decalat, dat fiind că alegerile locale au fost amânate, iar acum, iată, ne pregătim de preluarea noului mandat.

Vom urca propunerile noastre pe site-ul www.primarie3.ro, le vom discuta și dezbate împreună, cum am făcut de fiecare dată pe chestiuni ce țin de comunitatea noastră. Și sunt convins că vom reuși, și acum, să găsim soluțiile optime. Evident, este important să ne implicăm în număr cât mai mare, astfel încât, proiectul final, ce va fi supus aprobării noului Consiliu Local al Sectorului 3, să reflecte în mare măsură un consens al opiniilor noastre.

Între timp, vă reamintesc, avem la dispoziție platforma GIS, pe care putem să vedem situația locurilor ocupate și a celor libere, să semnalăm, în cazul în care beneficiem de un loc, eventuale probleme, sau să depunem cereri pentru locurile libere existente”, a scris Negoiță, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati