Robert Negoiţă s-a vindecat de Covid-19, după două săptămâni ”ciudate”

0
91
sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Robert Negoiţă, fostul primar al sectorului 3 din Capitală, a anunţat că s-a vindecat de Covid-19. Negoiţă a fost tratat de medicii spitalului „Matei Balş” din Capitală.

Robert Negoiţă, fostul primar al sectorului 3, a anunţat pe o rețea de socializare că s-a vindecat de COVID-19.

„Sunt fericit şi bucuros să vă anunţ că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat şi mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă”, a scris acesta.

Negoiță a spus că cele două săptămâni de boală au fost „ciudate”, dar că a reușit să treacă cu bine peste impactul emoțional și fizic.

„Au fost două săptămâni ciudate în care aş minţi să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoţional şi, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depăşit şi cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. Gândurile voastre bune şi mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de nepreţuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câştigată şi de cei aflaţi în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienţi, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noştri ne dau şanse sporite în faţa acestei pandemii”, a mai scris el pe rețeaua de socializare.

Fostul primar al sectorului 3 a spus că în aceste două săptămâni a preferat să nu interacționeze în spațiul public. El a fost tratat de medicii de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.