Robert Negoiță se mândrește cu câteva stații de autobuz în plus, ale STB, până în zona Brățării

Robert Negoiță spune că pe lângă această prelungire de traseu pentru liniile  de autobuz 253 și 330 acesta ar mai plănui să introducă transport în comun pe zona „gurilor” până la str. Victor Brauner și până la Pallady. Primarul declară în live-ul său că Societatea de Transport Public ar fi fost greu de convins să facă aceste modificări, iar negocierile au durat ani de zile. 

„Bună ziua! Suntem în zona Brățării…da, unde am mai făcut live…acum câțiva ani, de aici, că am pregătit totul: capăt de linie, tot ce trebuie…să vină STB-ul aici. Doamne ajută! În sfârșit, a ajuns STB-ul aici!

Avem transport în comun în această zonă, ceea ce este foarte important. La cât mai multe linii și la cât mai mult transport în comun care să ne îmbunătățească viața și calitatea vieții în general.

Doamne ajută! Este un moment de mare satisfacție pentru mine că, în sfârșit, am reușit să aducem transportul în comun, aici, în zona Brățării. Încercăm să-l ducem și mai departe pe tot ce înseamnă zona „gurilor” până la str. Victor Brauner și până la Pallady. Să conectăm foarte bine zona asta care se dezvoltă atât de mult și atât de repede.

Zona de construcții este unul din puținele motoare ale economiei. Dacă se oprește și ăsta…o să avem mari probleme economice. Și…da! Avem o problemă de locuire în București. Fără construcții nu putem să rezolvăm această problemă de locuire, de locuri de muncă și așa mai departe.

La o economie cât mai prosperă, la un transport în comun cât mai performant și cât mai extins! Vă doresc o zi minunată!, a transmis Negoiță pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati