Român prins în Italia în timp ce fura curent pentru a-și încărca Tesla

Un român de 46 de ani a fost suprins de carabineri în timp ce își încărca mașina electrică la o priză aparținând primăriei Vergato, o comună din provincia Bologna, scrie presa italiană. Autoritățile l-au denunțat și acum este acuzat de furt calificat în formă continuată.

Bărbatul care și-a pus la încărcat mașina electrică Tesla la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini a fost prins de un angajat al primăriei, notează publicațiile locale Il Resto del Carlino și Reno News, citate de HotNews.ro.

Acesta a anunțat carabinierii, care l-a reclamat pe român pentru furt calificat în formă continuată. Forțele de ordine l-au surprins chiar în timp ce alimenta și i-au cerut să își deconecteze mașina.

Totul a pornit când angajatul primăriei a văzut pe camerele de supraveghere că bărbatul își făcuse un obicei din a-și încărca mașina electrică, o Tesla albă, la stația municipalității.

Bărbatul a fost surprins în repetate rânduri în imagini video în timp ce fura curent.

Carabinierii l-au prins în flagrant pe 23 mai, după ce au constatat că bărbatul a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite în zilele precedente.

Bărbatul, care deja era cunoscut de polițiști, a explicat că o persoană din comună i-a spus că poate folosi stația primăriei pentru a-și încărcat mașina, însă carabinierii nu au crezut varianta românului și va fi cercetat pentru furt calificat în formă continuată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati