România, locul I la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Seniori. Medaliile, obţinute de elevi de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti

Echipa României a obţinut locul I pe ţări la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Seniori desfăşurată în Turcia, la Antalya, cucerind două medalii de aur, trei de argint şi una de bronz, a informat Ministerul Educaţiei.

  • Medaliile au fost obţinute de mai mulţi elevi de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti: David Andrei Anghel (medalie de aur şi punctaj maxim), Vlad-Titus Spătaru (medalie de aur), Andrei Moldovan (medalie de argint), Robert Dragomirescu (medalie de argint), Toma Edward Torac (medalie de argint) şi de Andrei Giovani Chiriţă de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti (medalie de bronz).

Lotul a fost coordonat de Cătălin Liviu Gherghe, profesor la Facultatea de Matematică a Universităţii Bucureşti, şi profesorul Marius Perianu de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati