România – regina Europei în Taekwon-do ITF

Echipa României de Taekwon-do ITF a obținut locul 1 pe națiuni în Europa la Campionatul European organizat în Croația, în perioada 26 aprilie-01 mai 2022, anunță Federația Română pe Taekwon-do, conform sportalert.ro

Cu ocazia rezultatelor obținute la Porec, președintele Federației, Cosmin Oprescu, i-a felicitat pe sportivii români.

„Astăzi am scris o filă în istoria sportului românesc și în sportul numit Taekwon-do ITF, din România! După 5 zile de competiție, am reușit să obținem 13 medalii de aur, 7 de argint și 16 de bronz. Totodată am dat cea mai buna echipă din Europa de juniori, junioare și seniori și cea mai buna junioară-individual.

În urma acestor medalii am devenit CEA MAI BUNĂ ȚARĂ DIN EUROPA Mă înclin în fața tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare și au contribuit la obținerea acestui rezultat: Ministerul Sportului, Cluburilor de Taekwon-do I.T.F din România , Primăriilor, Consiliilor Județene, suporterilor, părințiilor sportivilor, sportivilor, colegilor antrenori de lot național. Felicit și arbitrii delegați de România pentru prestația de la acest campionat! Astăzi mi-am îndeplinit un obiectiv și un vis pe care îl am și îl aștept de 8 ani de zile!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest CADOU și pentru toate aceste momente minunate!Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, distribuiri, like-uri și susținere!Vă iubesc!!!”, a declarat Cosmin Oprescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati