Romanian Design Week, eveniment organizat în Piața Amzei în 12-18 mai

A unsprezecea ediție a Romanian Design Week, eveniment dedicat industriilor creativ-culturale din România, va fi găzduit în perioada 12-18 mai în Piața Amzei, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Formatul RDW Exhibition va găzdui 162 proiecte de arhitectură, design interior, design grafic, ilustrație, design de produs și design vestimentar, scrie news.ro.

Acestora li se alătură 128 proiecte care vor fi prezentate online pe platforma romaniandesignweek.ro, ca parte din arhiva digitală Best Practices, pe care festivalul o începe odată cu ediția 2023 și o va continua anii viitori. Designul RDW Exhibition este semnat de Attila Kim Architects.

Pe lângă RDW Exhibition, alte formate vor completa experiența vizitatorilor în Piața Amzei: Young design powered by Diploma care vine cu perspectiva noii generații de arhitecți și designeri români într-o expoziție multidisciplinară.

La același eveniment vor fi organizate și RDW Social, un context potrivit pentru întâlniri și discuții, RDW Market, care va pune la dispoziția publicului un spațiu de dialog, o galerie de design, dar și o serie de magazine-capsulă, cu obiecte speciale ce vor putea fi admirate și în expoziția RDW și Creative Corner, unde va avea loc expoziția Circular Catalysts, un program de reziliență și dezvoltare durabilă locală prin design și meșteșug, realizat de British Council România, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati