Romanian Design Week în clădirea fostului restaurant CINA

Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, va avea loc în București, între 24 mai – 2 iunie, în clădirea monument istoric din Piața George Enescu care a găzduit întrecut celebrul restaurant CINA (str. Benjamin Franklin 10).

Între 24 mai și 2 iunie, destinația principală a festivalului Romanian Design Week va fi clădirea monument istoric din Piața George Enescu, care a găzduit în trecut celebrul restaurant CINA (str. Benjamin Franklin 10).

romanian design week

Situată lângă Ateneul Român, clădirea este cunoscută cel mai bine în memoria colectivă drept Restaurantul CINA, unul dintre cele mai prestigioase localuri ale secolului trecut. Clădirea a găzduit de-a lungul timpului numeroase manifestări creative, începând de la seratele spectaculoase ale anilor 1950 – 1970, până la evenimentele neconvenționale și petrecerile alternative de la începutul anilor 2000, care au coagulat comunitatea creativă locală.

Ediția a 12-a se va desfășura sub tema Unlock The City și înseamnă peste 200 de proiecte de design, fashion, ilustrație, arhitectură și design interior, expoziții internaționale, petreceri, masterclass-uri și instalații imersive.

Program complet al Romanian Design Week va fi disponibil în curând.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet, cu excepția elevilor, studenților și a pensionarilor, care au acces gratuit. 50% discount la plata cu orice card UniCredit, reducere aplicabilă în pasul de plată.

Biletele pot fi achiziționate de pe romaniandesignweek.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati