Românii ar putea primi 15.000 lei din partea statului român, printr-un proiect al Ministerului Mediului

0
275
sursa foto: Unsplash

Ministerul Mediului va lansa un proiect prin care românii ar putea primi 15.000 lei din partea statului român.

Proiectul propus de către Ministerul Mediului prevede ca românii care au proprietățile afectate de prezența animalelor sălbatice pe terenurile lor să primească din partea statului un sprijin în valoare de până la 15.000 de lei. Cu acești bani păgubiții își vor putea achiziționa garduri electrice pentru a ține animalele departe de locuințele oamenilor.

Conform proiectului adus în dezbatere publică de Ministerul Mediului, sistemele sunt destinate „reducerii conflictelor om-animal și implementării măsurilor de intervenție în zone populate cu animale din specii de faună sălbatică, ori amplasate pe traseele acestora, respectiv pe raza exploatațiilor agricole/pomicole/stupine/arii naturale protejate” se arată în comunicat.

  • Cei care doresc să primească acest ajutor financiar trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă domiciliul în România și să fie proprietarii imobilului sau terenul din proiect; să aibă un cazier fiscal curat; să figureze cu plata impozitelor la zi și să nu aibă nicio condamnare de infracțiune împotriva mediului înconjurător.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.