Românii au luat cu asalt pârtiile în ultimul weekend înainte de noile restricții

0
117
Captura video

Turiști din toata România au venit în număr în mare în stațiunea Poiana Brașov, în ultimul weekend dinainte de intrarea în vigoare a restricțiilor. Aceștia au format de la primele ore o coadă la gondola care-i duce pe pârtia de schi.

La telegondola din Poiașa Brașov era sâmbătă dimineață o coadă imensă, iubitorii sportului de iarnă așteptând aproximativ 20 de minute ca să urce pe pârtie, informează Digi24.

Este ultimul weekend înainte de intrare în vigoare a ultimelor restricțiilor luate de guvern.

Sunt prezenți și câțiva jandarmi, care le amintesc turiștilor să poarte masca de protecție și să păstreze distanța, arată sursa citată.

Zăpada este în continuare bună de schiat, în masivul Postăvarul stratul de zăpadă fiind de 70 de centimetri, iar la baza pârtiei de 50 de centimetri.

Salvamontișii le reamintesc turiștilor să schieze cu atenție. De la începutul sezonului eu au intervenit în peste 400 de incidente.

Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care este prelungită starea de alertă pe teritoriul României. La propunerea CNSU, circulația în afara locuinței va fi interzisă după ora 22:00, iar cazarea în pensiunile și hotelurile de la munte, limitată la 70% din capacitate. Măsurile se aplică de duminică, 14 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.