Românii cumpără și mașini online Dacia: În primele 10 luni ale anului am înregistrat 8.000 de comenzi online

0
205
sursa foto: Facebook - Dacia

Românii au început să cumpere și mașini online, nu doar haine sau electrocasnice. În primele 10 luni ale anului 2023 Dacia a înregistrat 8.000 de comenzi online, dublul vânzărilor înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise de reprezentanții Dacia, la cererea Economedia.

Sandero Stepway, urmat de modelul electric Spring și de Dacia Duster, au fost cele mai cumpărate modele online, conform reprezentanților Dacia.

„În ceea ce privește prețul de achiziție, acesta variază în funcţie de alegerile clientului (dacă îşi dorește o versiune cu echipare completă, dacă optează pentru programul Rabla sau pentru servicii precum Dacia Finance, care se aplică ulterior comenzii făcute online)”, au declarat reprezentanții companiei.

Aceștia transmit că platforma de vânzări online Dacia include modelele gamei aflate în stoc, precum și oferte exclusive, iar livrarea vehiculului se poate face atât în showroom cât și la adresa de domiciliu. O astfel de platformă de e-commerce este disponibilă și în Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.