Românii vor scăpa în 2025 de viza pentru SUA, susține premierul Ciolacu

0
273
Foto: corespondenta ecopolitic.ro

​Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în contextul vizitei pe care o face în SUA, că renunţarea la vize şi programul Visa Waiver devin realitate din 2025.

  • „Sunt ferm convins că cu ajutorul dumneavoastră proiectul de suflet al nostru, al tuturor românilor, dar în acest moment şi proiectul de suflet al doamnei ambasador al Statelor Unite în România, renunţarea la vizele şi programul Visa Waiver va deveni realitate din anul 2025.”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei întâlniri avute cu românii din SUA.

”Nu vom putea reuşi această provocare fără ajutorul dumneavoastră şi fără implicarea dumneavoastră personală”, a completat sursa citată.

Premierul Marcel Ciolacu se află în vizită de lucru în Statele Unite ale Americii – la Washington D.C. şi New York – împreună cu o delegaţie guvernamentală din care fac parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, şi Radu Oprea, ministrul Economiei. Şeful Executivului se va întâlni luni cu secretarul de stat american Antony Blinken.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.