Rude ale cântăreţului de manele Nicolae Guţă, cercetate într-un dosar de contrabandă şi contrafacere a unor bijuteri

Rude ale cântăreţului de manele Nicolae Guţă sunt cercetate de poliţişti într-un dosar de contrabandă şi contrafacere a unor bijuterii care purtau însemnele unor mărci protejate şi care au fost vândute pe o platformă de socializare. Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, trei percheziţii în Petroşani, judeţul Hunedoara.

”La data de 6 aprilie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Hunedoara, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi contrafacere. În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost găsite bijuterii, cântare electronice de precizie, documente care atestă volumul vânzărilor şi 3.700 de euro.
Suspecţii urmează să fie duşi la audieri, iar ulteriror vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.
”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi cintrafacere de către poliţişti din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, a arătat sursa citată.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre nepoţi ai cântăreţului de manele Nicolae Guţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati