S-a aflat cine l-a ucis pe criminalul din București al cărui braţ a fost descoperit în Argeş

1
64
Foto: Facebook / Politia Capitalei

După ce au stabilit că bărbatul al cărui antebraț a fost găsit la Dragoslavele, în județul Argeș, a fost victima unei crime, anchetatorii l-au prins pe făptaș, potrivit stirileprotv.ro.

Autorul oribilei crime ar fi chiar fiul bărbatului mutilat, la rândul său un fost ucigaș. Individiul are 25 de ani și a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).

Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și Brigăzii Operațiuni Speciale Brașov.

Având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov în cursul acestei zile”, se mai arată în comunicatul respectiv.

Restul corpului, de negăsit

În urmă cu aproape două luni, un șofer a zărit, în lumina farurilor, pe un drum județean care trece prin apropierea râului Dâmbovița, o mână de om. A alertat imediat poliția din comuna Dragoslavele, însă restul corpului este de negăsit.

Mâna părea să fi stat în apă, până să ajungă pe șosea, unde, cel mai probabil, a fost dusă de un câine, pentru că avea și semne de mușcături de animal.

Băbatul respectiv are amprentele în baza de date pentru că, în 1996, a fost condamnat și închis pentru omor, iar între 2015 și 2019 a stat în pușcărie pentru tentativă de omor, după ce a vrut să își ucidă soția.

Recent fusese acuzat de furt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.