S-a dat startul producției pentru noua uniformă în Poliție. Cât va costa acum o uniformă

Primele comenzi pentru noile uniformele de poliție au fost plasate deja de către conducerea IGPR.

”Criza de timp și întârzierile repetate ale procedurilor de achiziție a răsuflatei uniforme pe care o așteptăm cu toții, i-a determinat pe cei responsabili să plaseze primele comenzi. Cu o rectificare bugetară care se apropie galopând și despre care sursele noastre spun că numai bună nu va fi la capitolele achiziții/investiții, factorii decidenți încearcă să pună cumva în mișcare procesul de schimbare a uniformei la nivelul IGPR.

Astfel, descoperim faptul ca IGPR-ul a dat “ordinul” de începere a producției pentru următoarele articole de echipament din componența „noii” uniforme:

  • caschete vara/iarna, berete, jachete bărbați/femei, impermeabile ploaie bărbați/femei, cămăși bluză uniforma de serviciu cu mâneca lungă și scurtă bărbați/femei” se arată într-o postare a sindicatuleuropol.ro.

Din noile uniforme putem enumera următoarele piese: caschete vara/iarna, berete, jachete bărbați/femei, impermeabile ploaie bărbați/femei, cămăși bluză uniforma de serviciu cu mâneca lungă și scurtă bărbați/femei.

Potrivit Sindicatului Europol, în următoarea perioadă, se vor produce, următoarele cantități:

– caschete – 3.005 buc la un preț de 150 lei/buc

– berete – 1.620 buc la un preț de 63 lei/buc

– jachete – 323 buc la un preț de 580.5 lei/buc

– impermeabil ploaie – 1.620 buc la un preț de 270.58/buc

– camașă bluza uniformă de serviciu – 3.240 buc la un preț unitar de 126.05/buc

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati