S-a decis crearea unui culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44 în zona Podului Grant

0
202

Pentru îmbunătățirea traficului din zona Podului Grant s-a decis crearea unui culoar unic pentru tramvaiele 11 și 44 care circulă pe Calea Giulești, anunță Primăria Capitalei.

Astfel, în acest weekend vor fi montați stâlpișori de delimitare a căii de rulare a tramvaiului față de carosabil. 

De asemenea, din acest weekend, pentru suplimentarea capacității de transport a tramvaielor care circulă pe linia 41, traseu care face legătura dintre Vestul și Nordul Bucureștiului, vor fi introduse tramvaie noi, Imperio.

Astăzi, echipele tehnice ale STB din cadrul Serviciului Proiectare se află pe teren pentru a face măsurătorile necesare, iar din această noapte, echipele de intervenție încep lucrările de montare a stâlpișorilor.

Pentru consolidarea și reabilitarea podului Grant, constructorul contractat de Administrația Străzilor lucrează 7 zile din 7 și face tot posibilul să termine lucrările pe sensul Crângași-Turda până în luna martie 2024, iar traficul să fie redeschis.

Investiția este extrem de importantă, având în vedere faptul că expertiza realizată în anul 2017 arată ca starea podului este nesatisfăcătoare. Astfel, în pofida disconfortului provocat de închiderea traficului pe un sens, subliniem importanța acestei lucrări pentru siguranța tuturor pasagerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.