S-a lansat Forța Dreptei București. Antonel Tănase: “Să arătăm bucureștenilor că se poate ca ei să fie în centrul deciziilor politice”

0
217
Deputatul Antonel Tănase anunță înființarea filialei Forța Dreptei București, unde va fi președinte. Parlamentarul a vorbit despre planurile de viitor și și-a prezentat echipa pe sectoarele Capitalei. Acesta afirmă că ceea ce își dorește de la mandatul său este să schimbe impresia românilor că politica aparține doar unui cerc restrâns și corupt.
  • ”Astăzi am lansat o nouă Forță, Forța Dreptei București, filială al cărei președinte am onoarea să fiu. Spun onoarea pentru că oamenii care sunt alături de mine sunt în primul rând indivizi extraordinari, apoi cetățeni activ implicați în viața orașului, apoi politicieni care au pus mereu pe primul plan omul, nu interesul personal”, anunță Antonel Tănase pe pagina de Facebook.

El afirmă că ceea ce își dorește de la mandatul său este să schimbe impresia românilor că politica aparține doar unui cerc restrâns și corupt.

“Să lăsăm în urma noastră bucurie că trăim într-un oraș prietenos, să vedem tineri mulțumiți de votul lor, să oferim părinților liniștea că cei mici respiră aer curat și se joacă într-un mediu verde, să arătăm bucureștenilor că se poate ca ei să fie în centrul deciziilor politice și să ne poziționăm acolo unde ne este locul, ca reprezentanți și angajați ai oamenilor, nu ca patroni de țară sau orașe”, afirmă Antonel Tănase.

De asemenea, deputatul amintește că cei din Forța Dreptei au refuzat să fie PSD sau să se murdărească.

“Știu și îmi dau seama că până și ultima speranță în clasa politică a fost spulberată când PNL s-a dovedit a fi de fapt PSD iar certurile dintre celelalte partide politice au scos la iveală rufe atât de pătate, încât niciun înălbitor nu le mai poate scoate la lumină. Noi, oamenii din Forța Dreptei, am refuzat să fim PSD sau să ne murdărim. De aceea, am apucat-o pe calea cea grea a unui nou început. Nu ne plac nici corupția, nici nepotismul, nici incompetența. Preferăm drumul mai anevoios doar ca să ne păstrăm mintea și inima curate”, mai spune deputatul.

Antonel Tănase și-a prezentat echipa, “în ordinea sectoarelor de pe tricou”:

1. Horia Grigorescu, Președinte Sector 1, în primul rând politician, apoi reformator de succes al instituțiilor prăfuite de stat,
2. Oana Nicolescu, Președinte Sector 2, în primul rând medic care salvează viețile pacienților și apoi politician care îmbunătățește viețile oamenilor,
3. Catalin Nitu, Președinte Sector 3, în primul rând inginer, în al doilea rând manager care scoate companiile statului pe profit și în al treilea rând politician interesat de bunul mers al urbei,
4. Albert Laurențiu Hiohi , Președinte Sector 4, de vocație liberal, de profesie inginer și politician care promovează cetățeanul,
5. Ciprian Pericleanu, Președinte Sector 5, un excelent administrator și un politician care prioritizează și rezolvă problemele cetățeanului,
6. Pușcaș Ionel, Președinte Sector 6, liberal pur sânge și politician ghidat doar de onoare.

”Noi suntem cei care vrem să le redăm bucureștenilor orașul. Cum? Vom alege cei mai potriviți oameni pentru a sparge cercul vicios al incompetenței tolerat și încurajat de coaliția PSD-PNL, vom organiza sectoarele și cartierele după un plan bine stabilit, vom relansa întreaga viață politică bucureșteană iar în centrul acțiunilor noastre vom pune cetățeanul.

Le mulțumesc lui Ludovic Orban și colegilor din biroul permanent pentru încredere. Mă obligă și mă onorează. În încheiere, Forța fie cu Voi, oameni buni!

Noi vă stăm la dispoziție!”, mai scrie deputatul în mesaj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.