S-a lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetățenii pot semnala locurile cu deșeuri necontrolate

Primarul din Sectorul 1, Clotilde Armand, anunță că s-a lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetățenii săsemnaleze locurile cu deșeuri necontrolate.

Pe site-ul https://impreunafacems1luna.ro, harta va fi monitorizată în permanență de echipajele care colectează gunoiul și Poliția Locală Sector 1.

„Vă promit că vom face curățenie în Sectorul 1 așa cum nu s-a mai făcut niciodată. Și în primărie și în afara primăriei. Știu că s-a dezlănțuit o campanie mediatică împotriva mea dirijată de Mafia gunoaielor pentru că de o lună de zile s-au schimbat reguluile prin primărie. Nu mai curg banii publici cum vor anumite grupuri de interese, se respectă legea, se verifică contractele publice, se fac plângeri la Parchet pentru abuz în serviciu etc.

Am convocat astăzi o celulă de criză pentru problema deșeurilor și mâine avem ședință de îndată a Consiliului Local pentru această situație.

Nu vom lăsa străzile pline cu gunoi, nu vom tolera nici un fel de șantaj, nu vom ceda în fața campaniei mizerabile făcută de Mafia gunoaielor. Eu voi sta aici și voi lupta cu ei. Până la capăt”, a scris Armand, pe Facebook

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati