S-a lansat platforma unde se găsesc informații și documente despre Planul de Acțiune Orașe Verzi

0
174

Primarul general Nicușor Dan anunță că a fost lansată platforma https://paov.pmb.ro/ unde se găsesc informații și documente relevante despre desfășurarea proiectului Planului de Acțiune Orașe Verzi (PAOV), demarat în septembrie de Primăria Municipiului București alături de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Inițiativa „BERD Green Cities” („Programul Orașe Verzi”) are scopul de a asista orașele în procesul lor de tranziție către un viitor sustenabil, caracterizat prin emisii reduse de carbon, și a le sprijini pentru a identifica și prioritiza problemele de mediu cele mai urgente.

La nivelul Capitalei, PAOV va fi corelat cu Planul Urbanistic General și cu Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană, astfel încât va cuprinde toate strategiile pe care le avem sau care sunt în lucru, astfel încât să facem din București un oraș verde. 

Elaborarea acestui proiect finanțat de BERD, prin intermediul Fondului special al acționarilor, este condusă de către Trinomics în beneficiul Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.