S-a lansat primul serviciu de consultații virtuale pentru interpretarea rezultatelor analizelor medicale

0
574
Pixabay

Synevo România a lansat, în parteneriat cu platforma ATLAS, primul serviciu digital dedicat integral interpretării rezultatelor analizelor medicale.

Serviciul Synevo Decoder poate fi accesat de persoanele care au nevoie de clarificări pentru înțelegerea corectă a rezultatelor investigațiilor medicale realizate în cadrul rețelei Synevo. Clienții Synevo sunt consiliați de o echipă de medici, specializați în medicina de laborator, anatomie patologică și genetică.

Serviciul Synevo Decoder a fost proiectat în colaborare cu ATLAS, companie de servicii de consultanță psihologică și telemedicină. Inițial acesta a fost gândit ca o soluție pentru limitarea interacțiunilor sociale în perioada stării de urgență. Răspunsul pozitiv din partea pacienților a dus la permanentizarea acestuia.

„Noul serviciu digital oferă pacienților acces la informații sigure, rapide, din confortul propriei case.  În acest fel, medicii de laborator vor deveni din ce în ce mai mult parteneri de dialog cu pacienții și îndrumători în procesul de interpretare al rezultatelor de diagnostic de laborator”, a declarat dr. Antoanela Curici, director medical Synevo România.

„Consultațiile virtuale pe atlas.app realizate de Synevo România și dedicate interpretării rezultatelor analizelor medicale aduc un beneficiu enorm pacienților, respectiv accesul rapid și în condiții de maxim profesionalism la medici clinicieni și la înțelegerea rezultatelor testelor de laborator”, a declarat Dr. Mihai Bran, co-fondator ATLAS.app.

De la începutul acestui an sute de pacienți Synevo au solicitat interpretarea rezultatelor analizelor medicale prin intermediul unor consultații virtuale. Majoritatea consultațiilor au vizat analize medicale uzuale. În același timp, compania a remarcat o cerere în creștere pentru analize complexe de tipul celor genetice. Acest segment are în acest moment o pondere de 20% în totalul consultațiilor oferite.

Consultațiile virtuale oferite de medicii de laborator au o durată de maximum 20 de minute și sunt gratuite pentru toți pacienții care au realizat testele în rețeaua națională Synevo.

Anul trecut au fost realizate peste 13 milioane de teste medicale în rețeaua de laboratoare Synevo din România. Conform unui studiu intern despre satisfacția clienților care au evaluat vizitele din centrele de recoltare, 88% dintre aceștia au declarat că recomandă serviciile companiei apropiaților datorită profesionalismului personalului, promptitudinii recoltării și primirii rezultatelor și calității generale a serviciilor oferite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.