S-a oprit activitatea la Pasajul Domnești de pe Centura Capitalei. Muncitorii merg acasă de Sărbători – FOTO

Secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu, a anunțat că activitatea pe șantierul pasajului de la Domnești va fi oprită de miercuri până pe data de 9 ianuarie.

„Am fost pe șantierul pasajului Domnești să le mulțumesc oamenilor pentru efortul din acest an și să le urez sărbători cu bine, armonie și bucurie în familie”, a anunțat secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu.

Potrivit acestuia, activitatea pe șantierul de la Domnești va fi întreruptă începând de miercuri până pe 9 ianuarie 2022.

Foto: Facebook / Irinel Ionel Scrioșteanu

”Muncitorii vor merge acasă de Sărbători”

„Majoritatea muncitorilor sunt de prin Moldova, din zone mai îndepărtate. Ei când vin în București stau și câte o lună și jumătate pe șantier. Acum, pentru că sunt Sărbătorile, le vom permite și lor să stea mai mult cu familiile, să nu-i punem pe drumuri de Sărbători. Așa vom proceda pe toate șantierele. Dar de luni, 10 ianuarie, se revine la normal”, a declarat Ionel Scrioșteanu, scrie Gandul.ro.

Pasajul Domnești, aproape de finalizare

Irinel Ionel Scrioșteanu prezentat în urmă cu aproximativ 10 zile stadiul la această lucrare.

„A început recepția preliminară a tablierului metalic al acestui pasaj. Structura metalică a întregului tablier are 2.275 tone și este compusă, în principal, din 316 lonjeroane, 142 de antretoaze și 24 de grinzi principale.

La rampa de coborâre spre București, s-au finalizat armarea, cofrarea și turnarea plăcii de supra-betonare, continuă montarea elementelor prefabricate și așternerea straturilor succesive de balast”, a anunța pe Facebook  secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati