S-au dat noi amenzi în Sectorul 2 pentru parcare neregulamentară

Pe linia sancționării conducătorilor auto care parchează neregulamentar, polițiștii locali ai sectorului 2, Serviciul Circulație au acționat în mai multe zone cu trafic intens.

Principalele acțiuni au fost în stația STB de la Mall Veranda unde a fost identificat un autovehicul oprit neregulamentar, conducătorul acestuia fiind sancționat contravențional cu două puncte amendă (290 lei)  și două puncte penalizare, conform O.U.G. nr. 195/2002.

In Șos. Mihai Bravu intersecție cu str. Chiristigiilor a fost depistat un autovehicul parcat pe trecerea pentru pietoni, motiv pentru care și conducătorul acestuia a fost amendat cu două puncte amendă (290 lei)  și două puncte penalizare, conform O.U.G. nr. 195/2002.

Pe Șos. Ștefan cel Mare nr. 39 ( pasaj către Lizeanu) pentru nerespectarea indicatorului rutier oprirea interzisă au fost sancționați doi conducători auto cu suma totală de 580 lei și câte două puncte penalizare fiecare, iar celorlalte autovehicule aflate în aceeași zonă le-au fost aplicate înștiințări.

Pe Șos. Colentina nr. 26 au fost identificate două autovehicule staționate neregulamentar, conducătorii auto fiind sancționați contravențional cu suma totală de 580 lei și câte două puncte penalizare fiecare.

Alte trei amenzi contravenționale în valoare totală de 870 lei și puncte penalizare au fost aplicate conducătorilor auto care au parcat neregulamentar în intersecția dintre Bld. Lacul Tei cu str. Doamna Ghica.

De asemenea, s-a acționat pe Aleea Circului unde au fost depistate trei autovehicule parcate neregulamentar pe spațiul verde, fiind demarată procedura de identificare și sancționare a conducătorilor auto.

Un alt caz soluționat a fost cel de la intersecția dintre str. Delea Veche cu str. Popa Nan, unde două autovehicule parcate neregulamentar împiedicau virajul troleibuzelor. Unul din conducătorii auto a fost identificat și sancționat de către Poliția Locală Sector 2, Serviciul Circulație, iar pentru amendarea celuilalt s-a solicitat sprijin din partea Brigăzii de Poliție Rutieră pentru identificarea acestuia. 

Înștiințări au mai fost aplicate și pe autovehiculele depistate că erau parcate neregulamentar pe trecerea de pietoni de la intersecția str. Elev Ștefănescu cu str. Măgura Vulturului, precum și pe cele staționate neregulamentar pe str. Doamna Ghica.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati