S-au deschis pasajele rutiere din zona comercială Pallady din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 anunţă că, începând de joi, ora 17.30, au fost deschise pentru circulaţia rutieră două pasaje supraterane nou construite ce supratraversează zona comercială aflată la intersecţia bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu.

Lucrările la cele două pasaje, câte unul pentru fiecare sens de mers, au fost începute în luna decembrie a anului trecut şi au fost deschise circulaţiei cu pattru zile în avans faţă de termenul de finalizare propus chiar de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă. Valoarea contractului de execuţie efectivă a pasajelor a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

„Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a circulaţiei rutiere pentru reducerea timpului petrecut în trafic şi mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială şi vor face extrem de facilă ieşirea şi intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare. Sunt bucuros că am reuşit ca într-un timp record, adică în doar patru luni să realizăm această lucrare importantă pentru cetăţenii Sectorului 3”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă cuprinde şi un al treilea pasaj suprateran în zona intersecţiei bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, din apropierea ieşirii pe Autostrada A2. Acest pasaj este aproape de stadiul de finalizare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati