S-au reluat lucrările de modernizare la rețeaua de termoficare de pe Magistrala Progresu-Ferentari

Compania Municipală Energetica Servicii București reia lucrările de modernizare ale rețelei de termoficare pe Magistrala Progresu-Ferentari.

În zona străzii Mihail Sebastian, intersecție cu Calea Rahovei, sunt înlocuite țevile vechi și avariate și se montează conducte noi, preizolate, dotate cu senzori de detecție a avariilor, pentru modernizarea racordurilor în punctele termice Petre Ispirescu și Sebastian, dar și conducta magistrală de dimensiuni mari, DN600.

Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au pus în funcțiune deja conductele provizorii, care vor asigura furnizarea de apă caldă și căldură pentru locuitorii din zonă și au demarat săpăturile pentru decopertarea galeriilor.

Țevile vechi sunt îndepărtate și se va trece la curățarea galeriilor de deșeuri, pentru a permite montajul conductelor noi. Compania le cere scuze locuitorilor pentru disconfortul creat de lucrări și îi asigură că vor beneficia, pe viitor, de un serviciu de distribuție a energiei termice fără avarii și întreruperi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati