SAGA Festival anunță line-up-ul pentru fiecare zi de festival – FOTO

0
160

În 9 zile începe primul festival al verii, SAGA! Pregătirile sunt în derulare la Arena Națională din București, care va deveni locul în care festivalierii vor avea parte de o experiență fantastică, într-un set-up electrizant cu scene, design-uri și efecte speciale unice în România.

Unii dintre cei mai iubiți artiști internaționali și locali vor veni la București pe 3, 4 și 5 iunie. SAGA Festival își deschide porțile în curând și, timp de trei zile, participanții vor fi parte dintr-o poveste vibrantă, ce va fi sursa energiei pe care cu toții o așteaptă.

Line-up-ul pentru fiecare zi de festival este disponibil aici pentru 6 dintre scenele festivalului.

Cea de-a șaptea scenă, Ravers BUS, va avea un line-up secret, pe care festivalierii vor trebui să-l descopere la SAGA.

Scenele și artiștii din fiecare zi de festival pentru cele 3 scene principale:

Vineri, 3 iunie

 

Sâmbătă, 4 iunie

 

 Duminică, 5 iunie

Au începul pregătirile la Arena Națională pentru Saga Festival

Primul festival al verii, SAGA, își va deschide porțile pentru festivalieri la începutul lunii iunie. Unii dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vin pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională din București, cu show-uri vibrante pentru public.

Pregătirile pentru Saga Festival au început în această săptămână, iar Parcul din jurul Arenei Naționale este închis în perioada de pregătire și desfășurare a evenimentului între 16 mai – 11 iunie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.