SAGA Festival pune în vânzare cel mai mic preţ pentru biletele General Acces

0
182

SAGA pune în vânzare o cantitate limitată de bilete pentru cea de-a treia ediţie a festivalului, la preţul de 55 euro + taxe, vineri, 11 noiembrie, de la ora 00.00, până luni, 14 noiembrie, la ora 00.00.

  • Doar săptămâna aceasta, în cele trei zile, biletele General Acces pot fi achiziţionate la preţul special, cu o reducere de aproape 100 de euro faţă de preţul final.

„SAGA pune în vânzare în acest weekend biletul de 1 milion de dolari, redus 99%, care poate fi cumpărat cu 10.000 de dolari. Dacă vrei să fii primul care are parte de o experienţă completă de festival, să ai propriul tău artist lounge, un penthouse pe durata evenimentului, poze cu artistul preferat, masă şi tratament VIP, propriul bucătar şi plimbare cu elicopterul deasupra Bucureştiului, aceasta este singura şansă de a-ţi transforma visul în realitate. Şi asta nu e tot! Există un singur bilet disponibil, pentru acela care doreşte să-şi transforme viaţa în festival pentru trei zile”, transmit organizatorii.

SAGA Festival se dezvoltă şi aduce în 2023 mai multe genuri muzicale, mai multe scene, mai multe ore de distracţie.

Vor fi prezenţi artişti internaţionali cu milioane de fani, aşteptaţi de publicul din România. Live act-urile vor fuziona cu muzica electronică şi cu seturile incendiare pregătite de cei mai iubiţi DJi la nivel global.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.