SAGA Festival și Primaria Capitalei organizează un concert caritabil LIVE pe Arena Națională

WE ARE ONE! SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București își unesc forțele pentru un concert caritabil live, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională.

“Prin WE ARE ONE și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. Am luat în calcul valorile noastre și așa am creat WE ARE ONE. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

„Susținem pe deplin eforturile la scară largă de a ajuta Ucraina și de a ne arăta solidaritatea cu poporul ucrainean. De aceea, Primăria Municipiului București s-a parteneriat cu Crucea Roșie Română, Festivalul SAGA, PRO TV și KISS FM și a decis să ofere gratuit Arena Națională din București pentru a fi locul de desfășurare a concertului caritabil în beneficiul ucrainenilor”, a declarat Nicușor Dan, primarul municipiului București.

Unii dintre cei mai apreciați artiști locali și internaționali vor fi parte din eveniment pe 12 martie, pentru a susține oamenii care au atât de mare nevoie de ajutor. Toți artiștii vor fi anunțați în curând.

Biletele pot fi cumpărate de pe sagafestival.com/weareone.

Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, pe https://crucearosie.ro/, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati