Sala de nașteri de la Spitalul Filantropia se redeschide pe 4 septembrie

Activitatea Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia București, aflat momentan într-un proces de renovare, se va relua pe 4 septembrie 2019, potrivit unei postări pe pagina de Facebook. 

Spitalul Filantropia din București a anunțat, în cursul zilei de vineri, că sala de nașteri, terapia intensivă neonatala și saloanele de rooming-in se vor redeschide pe 4 septembrie.

„Lucrările de reparații se apropie de sfârșit. Urmează curățenia și dezinfecția în zonele afectate de lucrări, iar, în final controlul epidemiologic. Drept urmare, activitatea spitalului va reveni la normal începând cu dată de 04.09.2019. Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat. Va asigurăm că lucrările au fost efectuate în vederea creșterii calității îngrijirilor medicale și a siguranței actului medical”, se arată pe pagină de Facebook a Spitalului Filantropia.

De la începutul lunii august reprezentanții Spitalului Clinic Filantropia au anunțat că lucrările de reparație și renovare vor avea loc în perioada 19-31 august 2019, timp în care nu se vor efectua nașteri în cadrul spitalului indiferent de vârstă de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati