Salonul muzical „Madrigal 60”, lansat pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”

Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti lansează vineri, de la ora 11.00, Salonul muzical „Madrigal 60” din cadrul Aeroportului Internaţional „Henri Coandă”.

Evenimentul va avea loc la în incinta aeroportului, în zona de legătură dintre terminalele Plecări şi Sosiri şi va fi urmat de un recital susţinut de Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu.

La ceremonia de inaugurare vor participa Ministrul Culturii, Raluca Turcan, oficiali din partea celor două instituţii, reprezentanţi ai altor organizaţii.

Salonul muzical „Madrigal 60” reprezintă un proiect dedicat publicului care traversează prima poartă internaţională a României, realizat de către Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” în parteneriat cu Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Creat ca un spaţiu de aşteptare şi recreere, Salonul muzical „Madrigal 60” este decorat în maniera unei săli de spectacole în miniatură, în stil baroc, unde călătorii aflaţi în tranzit se pot delecta cu atmosfera specifică concertelor Corului şi, de asemenea, se pot destinde ascultând muzica interpretată de celebrul ansamblu.

Evenimentul se înscrie în programul „Madrigal 60”, care marchează 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelenţă în muzică şi diplomaţie prin cultură pentru Corul Madrigal, devenit un simbol al constanţei artistice naţionale, dar şi al relevanţei culturale şi de imagine a României în lume.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati