Sameday deschide rețeaua easybox pentru persoanele fizice și lansează serviciul SAMEDAY easyway

0
585

SAMEDAY lansează easyway, un nou serviciu adresat persoanelor fizice pentru trimiterea coletelor. Noul serviciu este accesibil non-stop, dedicat tuturor persoanelor fizice și juridice.

Sameday, unul dintre principalii jucători din piața de curierat, deschide rețeaua easybox pentru trimiterile efectuate de persoanele fizice, prin lansarea noului serviciu SAMEDAY easyway.

Acest serviciu se adresează și celor care nu au un contract activ cu Sameday și oferă o modalitate simplă de a trimite colete către orice destinație din țară, prin intermediul rețelei easybox.

52% dintre consumatorii online sunt interesați de accesarea serviciilor de trimitere a coletelor

Potrivit datelor companiei, 52% dintre consumatorii online sunt interesați de accesarea serviciilor de trimitere a coletelor.

”Cele mai importante aspecte urmărite de persoanele fizice interesate de trimiterea coletelor sunt: calitatea livrării, prețul serviciului și modalitatea facilă de plasare a cererii de expediere și predare a coletului”, transmite sursa citată.

Noul serviciu de trimitere colete pune la dispoziția utilizatorilor două opțiuni simple de generare a unei cereri de expediere: prin aplicația SAMEDAY App sau accesând pagina https://trimite-colete-easyway.sameday.ro/.

Serviciul nu necesită imprimarea de etichete de către utilizatori, astfel că, după pregătirea coletului aceștia trebuie să se prezinte la orice easybox, să introducă sau să scaneze codul de deschidere și să încarce coletul.

”SAMEDAY easyway aduce o serie de avantaje clienților, cele mai importante fiind: libertatea de a trimite colete fără nevoia de etichete tipărite, în orice moment și către orice destinație, beneficiind în continuare de avantajele rețelei extinse de easybox-uri; livrare locker to locker disponibilă 24 de ore din 24; ușurința de utilizare și monitorizare în timp real prin aplicație sau pe site.”, arată compania.

Noul serviciu a fost dezvoltat ca urmare a atractivității crescute easybox și a nevoii de susținere a creșterii segmentului de economie circulară.

În intervalul ianuarie-septembrie 2023, volumul de colete livrate în easybox a atins 26 de milioane, o creștere de peste 40% față de aceeași perioadă din 2022.

Compania a extins masiv rețeaua easybox, care a atins numai în România 3.910 lockere. În prezent, locuitorii orașelor din România au la dispoziție un easybox la o distanță de 5-7 de mers pe jos. Acest lucru înseamnă că consumatorii pot trimite coletele lor în locații accesibile precum benzinării, supermarketuri sau centre rezidențiale, în orice moment al zilei li se potrivește.

Trimiteri din easybox către o adresă și chiar de la o adresă la alta

În continuare, compania își propune să extindă gama de servicii de trimitere oferite consumatorilor, prin diversificarea metodelor de trimitere și primire a coletelor, precum și prin extinderea internațională a serviciului.

În curând, utilizatorii serviciului vor avea posibilitatea de a realiza trimiteri din easybox către o adresă și chiar de la o adresă la alta, iar în viitor serviciul va permite realizarea de trimiteri între persoanele fizice din România, Ungaria și Bulgaria, țările în care compania românească de curierat este prezentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.