Sameday, noul chiriaş Business Park Ştefăneşti

Sameday, unul dintre liderii pieței de curierat din România, a ales soluția de logistică smart dezvoltată de Globalworth și CATTED prin Business Park Ștefănești.

  • Este vorba despre semnarea unui contract cu o durată de 7 ani pentru o suprafață de aproximativ 2.600 de metri pătrați.

Sameday beneficiază în Business Park Ștefănești de spații cu folosință exclusivă destinate depozitării, birourilor, spațiilor comune sau parcărilor. Sameday va desfășura, începând cu finalul anului 2022, activități de logistică și de curierat în proiectul localizat în zona de nord a Bucureștiului. De aceea, comunitatea de business și abordarea smart a serviciilor de logistică din Business Park Ștefănești au permis o compatibilitate organică cu viziunea de dezvoltare Sameday.

”Acesta este un moment important pentru Business Park Ștefănești și ne bucurăm pentru tot acest rezultat. Tot ceea ce am construit a fost pentru a putea oferi partenerilor noștri cele mai eficiente soluții conform standardelor de performanță ale momentului. Susținem deplin echipa Sameday pentru a avea o infrastructură sigură pentru a-și susține activitatea și dezvoltarea. Mulțumim partenerilor noștri, Globalworth pentru deschiderea de a construi împreună acest drum în piața românească de logistică”, a declarat Tudor Cobâlaș, Business Developer CATTED.

Acest nou parteneriat vine ca o urmare naturală a bunei colaborări pe care Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din CEE, o are cu Sameday.

De câteva luni, cunoscuta firmă de curierat a devenit chiriașul Globalworth Square, cea mai tehnologizată clădire de birouri din portofoliul Globalworth. Așadar, această extindere a parteneriatului confirmă puternica legătură de business creată între cele două companii. 

Business Park Ștefănești și Business Park Chitila sunt cele două proiecte garantate de parteneriatul Globalworth și CATTED, situate strategic  și bine conectate la infrastructura Bucureștiului.

Business Park Ștefănești // localizat în zona nord a Bucureștiului, cu acces facil la Centura Bucureștiului. Locația permite conexiune rapidă cu centrul Bucureștiului prin autostrada A2. Proiectul va cuprinde 3 facilități industriale care totalizează o suprafață închiriabilă de 18,000 mp, dispuse pe un teren de 45,000 mp. Împreună, cele 3 clădiri vor oferi până la 24 unități de închiriat, cu suprafețe de depozitare de la 500 la 1,500 mp. Fiecare modul dispune de cel puțin 1 drive-in, cât și o rampă de andocare.

Business Park Chitila // localizat în zona nord – vest a Bucureștiului, cu acces direct la Centura Bucureștiului, proiectul beneficiază de asemenea de conexiune rapidă cu centrul capitalei, cât și cu autostrada A1 și drumul național DN7. Proiectul are 13 clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 7,000 mp, dispuse pe un teren de 18,100 mp. Cele 13 hale dispun de spații de depozitare cuprinse între 200 și 600 mp și de spații de birouri cu suprafețe cuprinse între 50 și 180 mp.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati