Sancțiuni pentru zeci de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei

0
176

Zeci de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei au fost sancţionate de către agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, valoarea amenzilor fiind de peste 3.500 de lei.

Activităţile poliţiştilor locali au la bază un plan de măsuri în vederea descurajării şi combaterii fenomenului cerşetoriei şi vizează, mai ales, zona centrală a Capitalei. Aici, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, sub pretextul asigurării unui loc de parcare şi a garantării siguranţei autovehiculului, pretind ilegal bani de la conducătorii auto, potrivit unui comunicat de presă.

Până în prezent, au fost identificate şi sancţionate contravenţional 36 de persoane, valoarea amenzilor fiind de peste 3.500 de lei.

”Acţiunile de control ale Poliţiei Locale Bucureşti au caracter permanent şi vizează descurajarea celor care apelează, în mod repetat, la mila trecătorilor şi a conducătorilor auto, fenomen ce afectează imaginea Capitalei şi creează disconfort cetăţenilor”, arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.