Sărbătorile au adus tablete copiilor din familii nevoiașe din Sectorul 6

Perioada sărbătorilor de iarnă înseamnă, pentru toți copiii, reîntâlnirea cu Moș Crăciun și cadourile aduse de acesta. Atunci când posibilitățile materiale ale familiilor sunt reduse, oameni cu suflet aduc bucurie și copiilor nevoiași, potrivit gandul.ro.

Reprezentanții companiei Practic SA au mers la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din Sectorul 6 al Capitalei, unde au oferit 16 tablete, care vor ajunge de sărbători la copii din familii defavorizate.

Pandemia de coronavirus a impus o cu totul altă desfășurare a cursurilor, elevii adaptându-se, din mers, învățământului online, însă au existat și foarte multe situații în care contactul cu tehnologia modernă – laptop sau tabletă – a fost greu de realizat din cauza dificultăților financiare întâmpinate de familii al căror buget este limitat.

Una dintre cele mai vechi companii din România

Înființată încă din 1962, compania Practic SA a funcționat ca organizație comercială locală până în anul 1973, când, în urma reorganizării Bucureștiului, devine întreprindere comercială locală.

În primii ani după 1990, societatea a continuat activitatea de operare a unităților de alimentație publică de proximitate – vechile alimentare – și a început să închirieze unele dintre spații.

Începând din 2002, domeniul principal de activitate al Practic SA a devenit cel de închiriere și subînchiriere a bunurilor imobiliare deținute de societate, obiect principal de activitate care a fost menținut până în prezent, respectiv închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, devenind unul din principalii operatori de spații comerciale și de servicii din București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati