Șase suspecți de uciderea unui cetățean afgan, ridicați de polițiști dintr-un mall din Bucureşti

1
61

Şase cetăţeni din Pakistan, toţi suspecţi că ar fi implicaţi în cazul uciderii unui migrant din Afganistan, pe o stradă din Timişoara, au fost ridicaţi de poliţişti dintr-un mall din Bucureşti. Cei şase au acte de şedere în România.

Poliţiştii au identificat şase suspecţi în cazul uciderii, pe o stradă din Timişoara, a unui cetăţean afgan în vârstă de 22 de ani. Suspecţii sunt cetăţeni pakistanezi care au fost prinşi într-un mall din Capitală.
Cei şase pakistanezi au toţi acte de şedere în România eliberate de Inspectoratul pentru Imigrări. Aceștia au fost reţinuţi şi sunt aduşi la audieri în Timişoara.
Totodată, în cursul zilei de joi, la Timişoara au fost făcute percheziţii la adrese la care locuiesc migranţi.
Anchetatorii au dus la audieri mai mulţi migranţi şi au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zona în care s-a petrecut crima. Au descoperit că omorul a fost punctul culminant al unui conflict între o grupare de afgani şi una de pakistanezi.
În noaptea de miercuri spre joi, un tânăr afgan a fost găsit ucis pe strada Căprioarei din Timişoara de către un trecător care a sunat la numărul de urgenţe 112. Medicii sosiţi imediat la faţa locului nu au mai putut să îl salveze pe tânăr.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.