SCANDAL DE PROPORȚII / Nicușor Dan, ÎNREGISTRAT cum intervine pentru un afacerist controversat

Nicușor Dan, candidatul USR-PLUS-PNL la Primăria București, este implicat într-un scandal după ce a sunat angajații Primăriei Sector 4, intervenind și ”garantând” pentru un afacerist controversat și implicat în zonele verzi din parcul Orășelul Copiilor și unde a construit ilegal un restaurant, fără nicio autorizație.

Pe pagina de facebook al unui site de știri a fost publicată o înregistrare cu Nicușor Dan, candidat la primăria Capitalei din partea PNL și USR-PLUS, înregistrare în care acesta vorbește cu un funcționar de la Primăria Sectorului 4, părând a-și folosi influența în favoarea afaceristului.

  • Nicușor Dan pare că intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache în relația cu Primăria Sectorului 4.

Relația dintre Nicușor Dan și controversatul afacerist Mihai Mitrache, poreclit ”Câinele”, care a deținut un local în ”Parcul Copiilor”, a fost dată în vileag de mai mulți jurnaliști de investigație, printre care Sorina Matei sau Marius Ghilezan, dar și de senatorul Daniel Zamfir.

Omul de afaceri Mihai Mitrache, un susţinător al lui Nicuşor Dan şi participant activ la protestele #Rezist împotriva PSD

Mihai Mitrache avea o construcţie în Parcul „Orășelul Copiilor”, de 80 mp pe un spaţiu închiriat de la Primăria Sectorului 4. Ulterior, a construit aici un restaurant pe 250 mp, inclusiv spaţiu verde, în mod ilegal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati