Scandal în Mogoșoaia. O consilieră USR, amenințată de doi consilieri PNL și PMP: ”Te las în scaun cu rotile” – VIDEO

O consilieră locală din Mogoșoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, de către doi consilieri locali – Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei fiind înregistrat în timp ce o amenință că o va lăsa ”în scaun cu rotile, chiar dacă mă duc la pușcărie”. Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie. 

USR PLUS a postat pe Facebook un filmuleț înregistrat chiar de Felicia Ienculescu-Popovici și care arată ce s-a întâmplat joi seară în sala de consiliul local. Spre finalul filmulețului se aude cum consiliera strigă după ajutor.

”Consilierii locali mafioți de la PNL și PMP au amenințat-o și agresat-o pe colega noastră din USR, Felicia Ienculescu-Popovici, doar pentru că s-a opus unui tun imobiliar pus la cale de primarul PNL.

Filmarea va ajunge la poliție și va fi parte din dosar.

USR solicită conducerilor PNL și PMP demiterea rapidă a consilierilor mafioți și o condamnare fermă a violențelor. Ministrul Lucian Bode are obligația ca instituțiile pe care le conduce nu doar să inițieze o anchetă, ci să-i ofere și protecție colegei noastre”, scrie USR PLUS pe Facebook alături de filmuleț.

„Seara aceasta colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că «şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile»”, au afirmat reprezentanţii USR Mogoşoaia.
Aceştia au precizat că a fost depusă plângere penală la Poliţie şi că aşteaptă ca autorităţile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile.
Contextul este dat de recentele investigaţii de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la Şcoala din Mogoşoaia, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati