SCANDAL în Parlament / Daniel Ghiță acuzat de un deputat USR că l-a amenințat: NU MĂ VOI LĂSA INTIMIDAT!

Fostul luptător K1 Daniel Ghiță, actual deputat PSD, este acuzat de un deputat USR că l-a amenințat, după ce acesta din urmă a publicat pe pagina sa de socializare o poză cu Ghiță care pare dormind în plenul Parlamentului.

E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele, a scris deputatul USR Filip Havarneanu pe facebook.

HavarneanuHavarneanu: PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu face onoare instituției pe care o reprezentăm.

,,Copile, stai să vezi ce-ți fac”- asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD, a precizat deputatul USR că i-ar fi transmis fostul luptăror K1.

”Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.
  • Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente”, a încheiat deputatul USR Filip Havarneanu postarea de pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati