Scandal în PNL București, înainte de alegeri: Primarul Ciucu s-a retras din ședința de organizare a alegerilor interne

0
251

Ciprian Ciucu, primarul PNL al Sectorului 6 din Capitală și candidat la șefia PNL București, anunță că s-a retras din ședința de organizare a alegerilor interne, după ce în presă au apărut informații despre negocierile cu tabăra Violetei Alexandru.

Ciucu susține că echipa sa nu va mai participa la discuțiile referitoare la organizarea alegerilor până la momentul în care va primi scuze.

  • Reamintim că, cu o seară înainte de a-și anunța susținerea pentru Florin Cîțu, Ciprian Ciucu semnase un protocol de susținere reciprocă cu Ludovic Orban și Violeta Alexandru.

Peste noapte și-a schimbat opțiunea, iar dimineață i-a telefonat lui Ludovic Orban pentru a-l anunța că s-a răzgândit și îl va susține pe Florin Cîțu.

”Așa ceva nu credeam să trăiesc din partea colegilor mei, să îmi facă așa ceva oamenii cu care în ultimii doi ani m-am însoțit, proprii mei colegi, chiar Violeta.

Astăzi ne-am întâlnit ca între oameni civilizați să discutăm și să convenim cum organizăm alegerile de sâmbătă.

Am fost efectiv urât surprins ca în timp ce discutam, înainte sa fi convenit toate detaliile, deși discuția nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzațiile cum că eu as vrea să „controlez” voturile, deși ni se făcuseră fel și fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidențialitatea votului și altele.

Incredibil! Ei publicaseră in timp ce discutam un articol mincinos intr-o publicație on-line în care au cont direct cu username și parolă, (deci fără să treacă prin filtrul redacției) au trimis repede (tot în timpul discutiilor!!!) articolul (care reflecta clar discuțiile noastre, dar fals) la presă și pe grupurile lor de whatsapp.

Eu nu m-am mai întâlnit cu astfel de practici. Eu nu așa fac politică. Ce fel de oameni sunt aceia care fac publice discuțiile private dar pe invers?

În fața acestui gest urât ne-am retras din discuții cu privire la organizare, pâna la momentul în care vom primi scuze pentru ceea ce s-a întâmplat.

În acest moment echipa mea nu are oameni în comitetul de organizare, în comisia de numărare a voturilor și nimic nu a fost agreeat, fiindu-ne impuse exclusiv regulile decise unilateral de către contracandidații noștri.

Nu-i nimic, am câștigat și alte alegeri în care adversarii au jucat murdar și i-am învins la diferențe pe care nu le credeau posibile. Pentru că eu intru în competiție curat și validat de luptele mult mai grele pe care le-am câștigat”, scrie Ciprian Ciucu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.