Scandal în Superliga: Gică Hagi și Dan Șucu, luați în vizor de fostul patron al Politehnicii Timișoara

Fostul patron al Politehnicii Timișoara a venit cu acuzații fără precedent la adresa lui Gică Hagi. Din păcate, nici Dan Șucu nu a scăpat de ochii vigilenți ai bărbatului.

Acuzații la adresa lui Gică Hagi la Superliga

Marian Iancu a oferit recent un exemplu din confruntările dintre Rapid și Farul. Mai exact, acesta a amintit de duelul din play-off din cadrul sezonului precedent, scor Farul-Rapid 7-2.

Diferența mare dintre modul în care Farul a arătat în actuala stagiune cu Rapid, 1-3, față de o săptămâna mai târziu cu CSU Craiova, 2-0. Astfel, meciurile arată o strategie la mica înțelegere gândită în prealabil de ambii antrenori.

„Sunt jocuri de culise, de înțelegere, mici cooperative. Au fost, probabil mai sunt. Câteva le vedem cu ochiul liber.

Acum nu le-aș spune cooperative, ci gentlemen’s agreement-uri, se înțeleg din priviri, să nu dezvolt mai mult, pentru că nu am probe.

Lucrurile se văd la TV, când te uiți la meciuri. Le știți și voi. De exemplu, meciurile Rapidului cu Farul. Am simțit că s-a încheiat un gentlemen’s agreement. Nu îi văd pe Hagi și pe Șucu spunând: «Hai, dă-mi meciul». Nu la asta mă refer.

Nici nu mai are sens să comentezi scorul (n.r. – se referă la duelul dintre Farul și Rapid din play-off-ul campionatului precedent, 7-2 pentru dobrogeni). Pentru competiție e rău, clar, competiția e afectată.

Acum, întreb. Când a fost Farul, în meciul cu Craiova sau în meciul cu Rapid? (n.r. – vorbește despre acest sezon, meciurile Farului cu Rapid, 1-3, și cu CSU Craiova, 2-0). Craiova era pe val, cu un antrenor extraordinar, Reghecampf, și nu a existat în fața Farului, care nu a existat cu Rapid”, a mai declarat Iancu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati