Scandal într-un service din Capitală. Patronul a fost ameninţat cu foarfeca şi cu pistolul de doi clienţ

Patronul atelierului de reparaţii a fost ameninţat cu pistolul şi o foarfecă de doi clienţi, tată şi fiu. Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere, transmite observatornews.ro.

Totul a pornit de la o neînţelegere dintre client şi patron. Bărbatul care îşi lăsase maşina la reparat nu ar fi fost mulţumit de lucrare şi de costurile percepute. La câteva zile după ce clientul şi-a ridicat maşina din service, a revenit şi i-a spus patronului că ar vrea să-i fie reparată maşina din nou deoarece este o defecţiune la motor.

Patronul i-ar fi explicat, însă, acestuia că nu poate face acest lucru deoarece motorul cu care venise clientul avea o defecţiune şi nu ar fi existat probleme la manoperă, motiv pentru care nu voia să facă această reparaţie fără să fie plătit.

În acel moment, clientul s-ar fi înfuriat şi l-a ameninţat pe patronul serviceului cu o foarfecă. Conflictul nu s-a oprit aici pentru că fiul clientului a sărit în apărarea tatălui său şi l-a ameninţat şi el pe spaniolul în vârstă de 54 de ani cu un pistol neletal pentru care avea permis de port armă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati