SCANDAL izbucnit la un centru în care sunt cazare persoanele fără adăpost. A intervenit poliția

Polițiștii locali din București au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit la unul din centrele în care sunt cazate persoanele fără adăpost pe timpul crizei medicale.

Cazul a fost înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute, în jurul orei 20.30, atunci când un bărbat instituționalizat în centrul aflat în zona Gării de Nord a început să distrugă mobila, pe motiv că își pierduse telefonul.

”Recuperat din stradă de câteva zile, omul fusese adus în centrul special creat pentru persoanele fără adăpost care funcționează pe perioada crizei medicale. Aflat și sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a reușit sa rupă câteva obiecte de mobilier din camera sa și, mai mult, a încercat sa-l agreseze pe agentul de pază”, a scris Poliția Locală din București pe pagina de Facebook.

Fiindcă omul devenise deosebit de agresiv, o echipa de intervenții din cadrul D.G.P.L.C.M.B. – sosită imediat la faţa locului – a trebuit să-l imobilizeze și să-l încătușeze.

”Scandalul, însă, a continuat: unul din prietenii agresorului a încercat să-și scape camaradul prin forță. Aflat în faţa imobilului, bărbatul – și el în stare avansată de ebrietate – a încercat chiar să se automutileze. Pentru protecția sa, persoana respectivă a fost, la rândul ei, încătușată de agenții de la Intervenţii”, mai arată sursa citată.

La fața locului au fost solicitate două echipaje S.A.B.I.F care au luat măsura transportării celor doi bărbați la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajele au fost însotițe de către polițiștii locali fiindcă, după urcarea în ambulanță, cei doi au continuat să fie recalcitranti, încercând chiar să distruga echipamentele medicale lovindu-le cu picioarele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati