Scandal pe o stradă din Sinteşti, unde mai multe persoane s-au luat la bătaie. Au intervenit polițiștii și jandarmii

Mai multe echipaje de Poliţie şi jandarmi au intervenit, luni seara, în Sintești, județul Ilfov, unde a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Din primele date o femeie a fost rănită în conflict, iar polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru amenințare, lovire sau alte violențe și furt, precizează IPJ Ilfov.

”La data de 13 martie a.c., ora 19.30, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe soseaua Principală din Sinteşti, a izbucnit un scandal, între mai multe persoane, care ar folosi obiecte contondente. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, mai multe echipaje de poliţie, din Popeşti Leordeni, Măgurele, Pantelimon, poliţişti de la Serviciul Acţiuni Speciale Ilfov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, iar din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoanele în cauză şi-au adresat reciproc injurii şi cuvinte jignitoare”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Patru persoane au fost duse la audieri, printre care și o femeie care a spus că a fost amenințată și lovită în timpul altercației, fiindu-i totodată sustras telefonul mobil.

Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, lovire sau alte violențe și furt.

De asemenea, cele  4 persoane au fost sancționate contravențional, cu amenzi de 8.000 de lei, respectiv 2.000 de lei, pentru fiecare persoană.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati