SCANDAL URIAȘ în PSD / Teodorovici a prezentat DOCUMENTE care arată că Ciolacu a ”ÎNCĂLCAT LEGEA”; Să-și dea DEMISIA din toate funcțiile deținute azi!

0
130
teodorovici ciolacu
Foto: RomaniaTV.net

După ce în urmă cu o zi, senatorul Eugen Teodorovici susținea că este încălcat statutul și amenința că va da partidul în judecată, astăzi a venit și cu o serie de documente care arată faptul că în acest moment, conform ”EXTRASULUI din Registrul partidelor politice (din data de 05.08.2020), se confirmă că Marcel Ciolacu, în calitate de „președinte” interimar al PSD și TOȚI cei care au semnat/angajat într-un fel partidul în relațiile cu terții, au ÎNCĂLCAT LEGEA”, scrie ecopolitic.ro

  • Teodorovici: Ciolacu TREBUIE să-și dea DEMISIA din toate funcțiile deținute azi

„Prin hotărârea CExN din 30.07.2020 s-a modificat Statutul PSD, încălcându-se astfel chiar prevederile Statutului de la art. 119, alin. 1, conform cărora doar Congresul PSD: „adoptă sau modifică, prin hotărâre, Statutul PSD, cu votul a cel puțin 2/3 din numărul delegaților prezenți”, susținea Teodorovici în urmă cu o zi.

Astăzi a venit si cu documentele prin care se arată că, conform Legii partidelor politice nr. 14/2003, modificările la Statutul unui partid produc efecte NUMAI dupa validarea de către TRIBUNAL.

”Puteți consulta EXTRASUL din Registrul partidelor politice (din data de 05.08.2020), care confirmă că Marcel Ciolacu, în calitate de „președinte” interimar al PSD și TOȚI cei care au semnat/angajat într-un fel partidul în relațiile cu terții, au ÎNCĂLCAT LEGEA‼️, a precizat liderul PSD, Eugen Teodorovici.

Teodorovici acuzații grave la adresa actualei ”conduceri” a PSD: fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, uzurpare de calități oficiale, înșelăciune și delapidare”

”De fapt, cei cu pregătire juridică “descriu” situația în felul următor: “#fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, uzurpare de calități oficiale, înșelăciune și delapidare”‼️ Iar în contextul actual, putem să ne gândim la cel puțin un aspect important: asumarea și validarea listelor de candidați pentru alegerile locale. ATENȚIE, termenul de depunere a listelor este 18 august!, a mai transmis Teodorovici pe facebook.

PROSTIE sau plan DIABOLIC îndreptat împotriva PSD❓Marcel Ciolacu, înainte să mai candideze vreodată pentru vreo…

Publicată de Eugen Orlando Teodorovici pe Sâmbătă, 8 august 2020

 

Sursa: ecopolitic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.