Scandal uriaş / Negoiţă a plecat nervos de la discuţiile cu Teodorovici: Guvernul ne minte pe toţi!

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a plecat extrem de nervos de la discuţiile pe care primarii din toată ţara le aveau miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pe tema recficirării bugetare.

  • În faţa jurnaliştilor, Negoiţă a acuzat Guvernul că minte, şi că promisiunile sunt doar vorbe goale.

„Promisiunea pentru acest guvern şi acest ministru de Finanţe sunt doar vorbe goale! Vorbe în vânt! Care este valoarea lor? Zero! Nu sunt capabili să-şi respecte angajamentele şi ne mint pe toţi. Este pur şi simplu inadmisibil, şi eu la aşa ceva nu pot participa, de aceea am şi ieşit”, a declarat Negoiţă.

El le-a povestit apoi jurnaliştilor care a fost „nivelul de bătaie de joc” din discuţii: „Să vă spun cu ce au început. La Abrud s-a rezolvat problema: erau vrei 19 lei, o vânzare de anul trecut, care nu se mai regăseşte anul ăsta, şi am rezolvat problema celor 19 lei. Şi la Runcu, am aflat şin eu că există o comună Runcu, n-au probleme cu încasările.

Deci nu toată lumea stă prost. Dacă acesta este guvern serios, şi dacă acesta este ministrul de Finanţe, daţi-mi voie să-mi fie jenă de situaţia în care suntem, ca să nu zis mai mult decât atât”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati