SCANDAL URIAȘ / Pompierii au fost luaţi la bătaie după incendiul din zona Colentina

0
9276
incendiu-urias-bloc-soseaua-colentina
Foto: Antena3

După incendiul puternic care a distrus mai multe apartament dintr-un bloc situat pe Şoseaua Colentina din Bucureşti, mai mulţi pompieri au fost luaţi la bătaie de trei bărbaţi, chiriaşi ai apartamentului în care ar fi izbucnit incendiul, scrie antena3.ro

  • Conform aceleiașis surse, scandalul uriaș a izbucnit în momentul în care incendiul era deja stins, iar pompierii efectuau controale în apartament în căutarea unor posibile focare care nu erau stinse.

Scandalul a escaladat, astfel că s-au împărţit mai mulţi pumni, totul după ce unul dintre vecini le-ar fi reproşat cetăţenilor străini că nu şi-au supravegheat copiii şi astfel s-a ajuns la incendiul uriaş.Trei bărbaţi au fost încătuşate de poliţiştii de la Secţia 7 şi duse la audieri.

Pompierii au solicitat spriijnul poliţiştilor, iar la faţa locului s-au deplasat inclusiv echipaje ale Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi echipaje ale Jandarmeriei.

„A existat o sesizare cu privire la faptul că mai multe persoane au devenit agresive imediat după ce s-a produs acest incendiu şi de aceea au şi intervenit colegii noştri. A fost nevoie şi de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale pentru a ne asigura că totul este sub control.

Până la acest moment, trei persoane au fost conduse la secţia de Poliţie. Vorbim de trei bărbaţi care manifestau un comportament agresiv. De asemenea, colegii sunt în continuare la faţa locului şi continuă investigaţiile, urmând a fi identificate şi alte persoane care vor fi audiate”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la Antena3

„Astăzi, în jurul orei 14.00 a fost sesizat un incendiu la un apartament situat la etajul 6, Soseaua Colentina nr. 62. Au intervenit forțele ISU, iar ulterior incendiului, a fost sesizat, în imobil, un conflict, mai multe persoane devenind violente.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Secției 7, precum și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale. 4 bărbați au fost conduși la subunitatea de poliție pentru audieri. Trei sunt cetățeni sirieni. A fost identificat și un al cincilea bărbat implicat, dar va rămâne la domiciliu fiind pozitiv COVID-19″, se arată într-o informare a Poliţiei.

NEWS ALERT / Incendiu URIAȘ în zona Colentina din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.