Scandalul apei calde în Bucureşti. Firea: Comunicatul ELCEN, dovada că a fost favorizat candidatul PNL

1
60
firea

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat la comunicatul ELCEN legat de întreruperile de apă caldă din timpul campaniei electorale, pe care îl consideră ”dovada clară că cei din conducerea acestei companii de stat au acționat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL”.

”Comunicatul oficial transmis astazi de ELCEN în legătură cu întreruperile de apă caldă din timpul campaniei electorale reprezintă o dovada clară că cei din conducerea acestei companii de stat au acționat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL la funcția de Primar General”, a declarat Gabriela Firea.

Acesta atrage atenția că ”aprecierile și evaluările pur politice cu privire la mandatul sau imaginea mea nu au ce să caute în comunicatul oficial al unei companii de stat, aflată în serviciul public și nu în slujba unui partid politic”.

”Acest comunicat reprezintă o nouă confirmare a partizanatului politic în care a acționat ELCEN în timpul campaniei electorale, iar cei din conducerea acestei companii ar trebui să realizeze că folosirea funcției de conducere dintr-o companie de stat pentru obținerea unui avantaj necuvenit în favoarea unuia dintre candidații politici reprezintă o infracțiune sancționată de lege.

După toată ostilitatea din timpul campaniei electorale și după această reacție eminamente politică din partea ELCEN, devine evident pentru toată lumea că Guvernul PNL a folosit această companie în confruntarea politică. Întreruperea deliberată a furnizării apei calde a avut drept scop provocarea unei stări de nemulțumire în rândul bucureștenilor față de primarul în funcție. Premeditarea politică s-a putut vedea în campaniile agresive lansate de PNL în spațiul online, care aveau ca temă principală întreruperile în furnizarea apei calde, provocate în mod deliberat de compania ELCEN, aflată sub controlul politic al partidului de guvernământ.”, a conchis Firea.

1 COMENTARIU

  1. Nesimtito esti o ipocrita mitomana , ELCEN nu a avut in campanie nici o imixtiune in alegeri . Niciodata nu a fost intrerupta furnizarea apei calde de catre ELCEN , ELCEN se poate verifica simplu , a livrat exact ce i s-a cerut de catre dispeceratul companiei termoenergetica de sub patronajul tau . Cred ca minti si in somn . ai vrut sa falimentezi ELCEN pt a face din terenurile ELCEN un boom imobiliar pt clienti tai politici , asta te-a discreditat in ochii celor din ELCEN , a oamenilor simpli care nu te-au votat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.