Scandalul continuă în Sectorul 6! Schimb de replici acide între Consilierul general Vigheciu(PSD) și primarul Ciucu(PNL)

1
2379

Opoziția pe care o face consilierul general al Capitalei și fostul city manager al Sectorului 6, Adrian Vigheciu (PSD), mandatului lui Ciprian Ciucu (PNL), iese la suprafață pe Facebook. Primarul de la 6 a început să comenteze direct la postările în care Adrian Vigheciu îl taxează pentru modul cum administrează sectorul.

Plecând de la un mesaj ironic referitor la situația parcărilor de pe strada Compozitorilor, pe care Vigheciu l-a publicat alături de mai multe poze, Ciprian Ciucu s-a lansat într-un comentariu acid, care taxează mandatul trecut, în care primar a fost Gabriel Mutu.

 

Știi care e partea haioasă, Adriane? Ca voi nu le-ați făcut 4 ani, fac eu TOATĂ microzona anul acesta, inclusiv maidanul acesta și ca voi folosi pozele tale in postarea mea cu înainte și după. Hai ca am făcut in 2 ani de 3 ori mai mult decât voi în 4.”

Drept răspuns, Adrian Vigheciu îl acuză pe „Primarul Facebook” că nu a inaugurat niciun proiect propriu de când e la conducerea sectorului:

Cipriane, problema este una singură: administrația Ciucu face prea puțin și se laudă foarte mult. După aproape 3 ani de mandat, chapeau! Meriți din plin apelativul de Primarul Facebook, pentru că, știi la fel de bine ca mine, numai la capitolul ăsta performați.

Retorica asta de Ghiță Pristanda, cu 2 la primărie, 2 la școala de fete, nu ține. Aștept să-mi spui un singur proiect inițiat începând cu ianuarie 2021, căruia i-ați tăiat panglica. Unul singur!

Până atunci, aveți grijă să nu trasați locuri de parcare peste noroi, că oricum nu vă ies miile alea cu care va lăudați.

În rest, aștept poza de după. Nu de altceva, dar din gâlceava asta măcar să beneficieze cetățenii zonei.”

Astfel, lupta pare că se ascute la Sectorul 6. Nu de puține ori, Adrian Vigheciu l-a acuzat pe actualul primar de ipocrizie și de faptul că se laudă cu proiectele PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.