Scandalul spitalelor din Sectorul 1. PSD dă în judecată Primăria Capitalei: „Nicușor Dan nu are niciun spital!”

Grupul de consilieri generali ai Primăriei Capitalei din partea PSD au anunțat marți, după ședință extraordinară, că vor acționa în judecată PMB dacă nici vineri nu se va lua în considerare cererea de finanțare a spitalelor de către Primăria Generală.

Marți, grupul de consilieri generali PSD a cerut convocarea de urgență a consiliului pentru a supune la vot preluarea spitalelor Grigore Alexandrescu, Floreasca, Spitalul de Oftalmologie și cel de Chirurgie Plastică și Arsuri. Consilierii de dreapta au lipsit.

„Am decis, împreună cu consilierii generali PSD, în conformitate cu prevederile Codului Administrativ, să solicităm astăzi, în cadrul unei ședințe de consiliu general, emiterea unui proiect de hotărâre prin care Guvernul României să permită trecerea celor patru spitale care nu sunt administrate în acest moment.

Am stabilit că acest proiect care astăzi nu a făcut deliciul și preocuparea dreptei unite, în ședința de vineri, să fie introdus astfel încât să putem lua în discuție rezolvarea acestei probleme.” a declarat Aurelian Bădulescu, consilier PSD, după ședința CGMB.

Bădulescu: Nicușor Dan nu are niciun spital

„Dacă nici vineri nu se va întâmplă acest lucru ne vom adresa unei instanțe de judecată care să constate că hotărârea care a fost dată în plenul consiliului local al Sectorului 1 a fost ilegală. Astfel încât să se poată continua finanțarea celor patru spitale cu importantă esențială nu numai pentru București, cât și pentru țară.

Aceste spitale vin în administrarea Primăriei Municipiului București. Infractorul Nicușor Dan nu are niciun spital și nu are nicio atribuție decât să execute ceea ce, prin buget, stabilește Consiliul General.” a conchis Bădulescu

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati